Skapa ny artikel

Det finns två sätt att lägga till nya artiklar. Det första är att göra det via sajtens utsida och det andra är att lägga till en ny artikel bakom kulisserna.

Via utsidan

När du är inloggad i begood och surfar på hemsidan syns små kugghjul på sidan av varje artikel, genom att klicka på ett kugghjul kan du göra valet att antingen redigera den befintliga artikeln eller lägga till en ny under samma förälder (dvs på samma nivå i strukturen som den artikel du befinner dig på).

Bakom kulisserna

Gå till "Artiklar" och "Artikellista". Klicka på "Lägg till artikel" uppe i högra hörnet. Var noga med att välja rätt förälder när du lägger till nya artiklar så att de hamnar på rätt ställe.

För att se dina ändringar på en gång klickar du på "Spara och fortsätt redigera" längst ner på sidan och sen på "Visa på webbplats" högst upp i högra hörnet, då kommer du direkt till artikeln på utsidan. Om du har statusen som "Utkast" kan du förhandsgranska genom att klicka på "Visa på webbplats", artikeln är dold för besökare fram till att statusen är satt till "Publicerad".