Ta bort en artikel för dig som är lärare

Det finns två sätt att ta bort artiklar. Det ena är att göra det via sajtens utsida och det andra är att göra det bakom kulisserna.

Via utsidan

När du är inloggad i BeGood och surfar på hemsidan syns små kugghjul på sidan av varje artikel, genom att klicka på ett kugghjul kan du göra valet att antingen redigera den befintliga artikeln eller lägga till en ny under samma förälder (dvs på samma nivå i strukturen som den artikel du befinner dig på). När du vill ta bort en artikel väljer du “Redigera artikel”, och sätter sen status till “Avpublicerad”. Glöm inte att spara.

Bakom kulisserna

Gå till "Artiklar" och välj "Artikellista". Leta reda på artikeln du vill ta bort och ändra status till “Avpublicerad”. Glöm inte att spara.