Meny för stora sällskap

För att Ni ska kunna koncentrera Er på att njuta och vi på att laga och servera maten har vi satt ihop en meny för Er som är fler än åtta personer. Vår erfarenhet säger att det blir smidigare för alla inblandade, köket kan upprätthålla den höga kvalitén och det blir lättare för Er som vill dela på notan. Den består av 12 rätter från vår ordinarie meny, plus en dessert och kostar 375 kronor i matsalen och 450 kronor i vår Chambre Separée. 

Hoummus 

Tzatsiki 

Mynta- och chilikryddad tomat-bulghur med citron och romansallad 

Krämig sallad på röda linser med koriander 

Calamari med aioli  

Friterade fårostcigarrer  

Kryddiga tomat- och chilibrässerade lammfärsbullar 

Färska rödbetor med balsamico, fetaost och pinjenötter 

Halloumi 

Grillade kyckling  

Grillade lammkotletter  

Quasimondo; grillade pitaklämmor med cheddarost och prosciutto crudo

Baklava